Genealogie Van Lunsen, Van Lunssen en Van Lunszen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 414:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Poel (overleden in 1817), een kind van Jan van der Poel en Jannetje Liezemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Poel (geboren in 1817), een kind van Jan van der Poel en Jannetje Liezemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Poel (geboren in 1817), een kind van Jan van der Poel en Jannetje Liezemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van der Poel (overleden in 1818), een kind van Jan van der Poel en Jannetje Liezemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van der Poel (geboren in 1818), een kind van Jan van der Poel en Jannetje Liezemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van der Poel (geboren in 1818), een kind van Jan van der Poel en Jannetje Liezemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hester Wammes (geboren in 1820), een kind van Pieter Wammes en Hendrika van Panwijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Daniël Wammes

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lamberta Barbier (geboren in 1821), een kind van Pierre Antoine Barbier en Cornelia Kop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonia Roos (overleden in 1821), een kind van Dirk Roos en Willemijntje Keijzer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jacob Roos

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Amerongen (geboren in 1824), een kind van Aart van Amerongen en Hendrika van Oostrum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.