Genealogie Van Lunsen, Van Lunssen en Van Lunszen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 411 - 414 van 414:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Miltenburg (overleden in 1960), een kind van Cornelis Miltenburg en Johanna Barten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Frederikus Lelie (overleden in 1960), een kind van Frederik Jochem Jurrien Petrus Lelie en Wilhelmina Driessen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Everdina Johanna Timmermans (overleden in 1965), een kind van Frederik Rudolf Timmermans en Maria Visser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hermanus Antonius Henzing (overleden in 1968), een kind van Lambertus Jacobus Henzing en Catharina Alexanderina Ferron, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.