Genealogie Van Limburg

Foto van Rene Janssen
De publicatie Genealogie Van Limburg is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.124 personen. Vanwege privacy zijn 59 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 30 oktober 2020.


Deze publicatie betreft de kwartierstaat van mijn kleindochter Noé, zij heeft op dit moment 1 bewezen lijn naar Karel de Grote (zie kareldegrote site, reeks 220). Wat nog niet bewezen is zijn haar 26 generatie's van het geslacht van Limburg. Globaal kunnen we dit in 3 stukken verdelen. Het jongste en oudste stuk is bewezen, het middenstuk en dat is de bastaard lijn is nog niet bewezen en vergt nog een hoop werk.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!