Genealogie Van Lier, Bertke, Wolschrijn en Zwartjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 42:

Paulus Cornelis van Lier en Cornelia Kuijstermans zijn getrouwd op 26 november 1883 in Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Burgerlijke stand van Hoeven.

Bekijk suggestie

Johannes van Lier is overleden op 31 december 1886 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Burgerlijke stand van Hoeven.

Bekijk suggestie

Lambertus Wilhelmus van Delft en Helena Theodora Ditvoorst zijn getrouwd op 14 september 1887 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijksregister 1887.

Bekijk suggestie

Johannes de Weert en Adriana Cornelia van Lier zijn getrouwd op 10 november 1887 in Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Burgerlijke stand van Hoeven.

Bekijk suggestie

Adrianus Nicolaas van Lier en Cornelia van den Bosch zijn getrouwd op 12 november 1888 in Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Burgerlijke stand van Hoeven.

Bekijk suggestie

Adrianus Cornelis van Lier en Maria Paulina Pillot zijn getrouwd op 21 december 1891 in Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Sara Julia van Lier is geboren op 8 november 1897 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Benjamin Alvares Correa is geboren op 3 mei 1899 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Cornelis Maria Bartels en Catharina Stoffelina van Lier zijn getrouwd op 23 november 1903 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Pieternella Martha Kniest is overleden op 10 februari 1911 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.