Genealogie Van Lier, Bertke, Wolschrijn en Zwartjes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 42:

Antonius van der Pas is geboren op 27 december 1859 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Cornelis van de Riet en Paulina Maria van Lier zijn getrouwd op 18 mei 1863 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Jan Broos en Johanna van Lier zijn getrouwd op 11 mei 1864 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Maria Paulina Pillot is geboren op 2 april 1867 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Wilhelmus van Lier en Cornelia Vervaart zijn getrouwd op 3 mei 1869 in Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Cornelis Dekkers en Maria Cornelia van Lier zijn getrouwd op 11 mei 1869 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

François Charles Derwig is geboren op 17 november 1871 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Josepha Maria van Blerck is geboren op 25 januari 1873 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Adrianus Paulus van Lier en Maria Tak zijn getrouwd op 10 juni 1873 in Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Adrianus Wagemakers en Paulina Cornelia van Lier zijn getrouwd op 24 november 1874 in Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Burgerlijke stand van Hoeven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.