Genealogie Van Elk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 26.621 - 26.627 van 26.627:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Muller (overleden in 1968), een kind van Johannes MULLER en Wilhelmina van BUUREN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Cornelis Schoordijk (overleden in 1969), een kind van Adrianus SCHOORDIJK en Fijgje HOOGENDIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Leo Coenen (overleden in 1969), een kind van Joseph Martinus COENEN en Wilhelmina ELEMANS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Hendrikus Peelen (overleden in 1969), een kind van Jacobus PEELEN en Johanna van ZWAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Petrus Josephus Sak (overleden in 1969), een kind van Lambertus SAK en Petronella van OTTERDIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius Josephus Maria Daverveldt (overleden in 1969), een kind van Cornelis Petrus DAVERVELDT en Alida Maria van der POEL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Cornelia Elisa van den Heuvel (overleden in 1969), een kind van Franciscus van den HEUVEL en Johanna Petronella van BOXTEL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.