Genealogie Van Elk

Foto van Han van Elk
De publicatie Genealogie Van Elk is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 42.601 personen. Vanwege privacy zijn 2.935 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 3 oktober 2022.


Deze genealogie bevat alle (tot nu toe) bekende personen gerelateerd (in brede zin) aan mij (familie Van Elk) en mijn echtgenote (familie Lensveld). Opgenomen zijn dus al onze bekende voorouders en van de aangetrouwde personen ook weer, indien bekend, de voorouders en kinderen. Ik houd mijn bronbestand bij in Aldfaer. Dezelfde genealogie is ook gepubliceerd op Geneanet en MyHeritage. Veel gegevens zijn ontleend aan genealogieen van derden; nog niet in alle gevallen is de bronvermelding daarvan compleet. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!