Genealogie Van Ekelenburg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 51:

Anthonius Koevoets is geboren op 11 februari 1864 te Oudenbosch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oudenbosch » Burgerlijke stand van Oudenbosch.

Bekijk suggestie

Jacobus Antonius van Sprundel is geboren op 9 maart 1865 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joanna Maria van Sprundel is geboren op 23 maart 1871 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacoba van der Mast is overleden op 26 juli 1872 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Wilhelmina Cornelia van Zetten, is overleden op 29 oktober 1872 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Dirk Ferdinand van Zetten, is geboren op 19 januari 1874 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia van Sprundel is overleden op 28 augustus 1875 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Overlijdensregister 1873-1875.

Bekijk suggestie

Marijnus van Sprundel is geboren op 22 mei 1880 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Joanna Cornelia Hagenaars is overleden op 24 december 1900 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Louis Karel van Ekelenburg is geboren op 11 oktober 1901 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Burgerlijke stand van Zevenbergen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.