Genealogie Van Ekelenburg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 51:

Martinus van der Mast is overleden op 12 augustus 1828 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Pieter Van Sprundel is overleden op 23 november 1828 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Joanna Cornelia Hagenaars is geboren op 26 juli 1835 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonij van Sprundel en Maria Paanen zijn getrouwd op 7 september 1835 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Cornelis van Sprundel is geboren op 21 mei 1837 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Hendrijetta Margrita Leemans is geboren op 19 september 1847 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Burgerlijke stand van Zundert.

Bekijk suggestie

Maria Paanen is overleden op 3 december 1848 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Overlijdensregister 1845-1848.

Bekijk suggestie

Jan Vlaming en Jacoba van der Mast zijn getrouwd op 4 augustus 1854 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis van Sprundel en Joanna Cornelia Hagenaars zijn getrouwd op 14 november 1862 in Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Huwelijksregister 1862-1866.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia van Sprundel is geboren op 6 maart 1863 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.