Genealogie Van Dijken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.457:

Gauken Vermeer is geboren op 26 januari 1668 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peterke Herberts is geboren op 26 april 1668 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Brant Engelen is geboren op 31 maart 1669 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik Vermeer is geboren op 20 oktober 1669 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Westerlaken is geboren op 24 oktober 1669 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter van de Werken is overleden op 26 oktober 1669 te Gameren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gameren » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maijken Kraaij is geboren op 17 juli 1670 te Bruchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bruchem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerritjen Vermeer is geboren op 16 oktober 1670 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peterke Herberts is geboren op 5 maart 1671 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirckien Herberts is geboren op 5 maart 1671 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.