Genealogie Van Dijken » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.457:

Jacob Engelen en Jutjen Brants zijn getrouwd op 30 september 1660 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis van Willigen is geboren op 17 maart 1661 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Vermeer is geboren op 28 april 1661 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirkje Metselaar is geboren op 23 februari 1662 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willemina Vermeer is geboren op 5 april 1663 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Herbert Roelofs en Leijtie Meertens zijn getrouwd op 19 maart 1665 in Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Heijmericks is geboren op 3 juni 1665 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Vermeer is geboren op 23 juli 1665 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Theuniske Herberts is geboren op 9 september 1666 te Zuilichem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zuilichem » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis van Limbeck en Hendrikjen Maessen zijn getrouwd op 17 november 1667 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.