Genealogie van der Wal en Reijns

Foto van Yvonne van der Wal
De publicatie Genealogie van der Wal en Reijns is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 71.583 personen. Vanwege privacy zijn 1.166 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 8 juli 2024.


De genealogie van de familie van der Wal is begonnen als een familie-onderzoek maar ondertussen heeft deze zich regionaal uitgebreid naar andere families. De focus ligt op het oosten van Friesland en de buurgemeenten in Groningen en Drente.

Dit heb ik natuurlijk niet alleen gedaan, ik heb vele tips, verbeteringen en aanvullingen van anderen gehad, waarvoor mijn grote dank! Heeft u nog aanvullingen voor me, aarzel niet om me dit toe te sturen. Elke aanvulling en tip nodigt weer uit tot verder onderzoek

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!