Genealogie van der Voorden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 475:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kaatje Voois (geboren in 1855), een kind van Jan Voois en Dina Reijnhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Hogerland (overleden in 1855), een kind van Maarten Hogerland en Maria de Back, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Hogerland (overleden in 1855), een kind van Maarten Hogerland en Maria de Back, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Borsele gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Hogerland (geboren in 1855), een kind van Maarten Hogerland en Maria de Back, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Hogerland (geboren in 1855), een kind van Maarten Hogerland en Maria de Back, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Wolf (geboren in 1855), een kind van Hubrecht de Wolf en Maria Poortvliet, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: David de Wolf

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Bilt (overleden in 1856), een kind van Pieter van der Bilt en Petronella Kloosterman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Bilt (geboren in 1856), een kind van Pieter van der Bilt en Petronella Kloosterman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kaatje Voois (overleden in 1856), een kind van Jan Voois en Dina Reijnhout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Wolse (geboren in 1857), een kind van Jacob Wolse en Johanna Maat, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.