Genealogie van der Voorden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 471 - 475 van 475:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Post (overleden in 1964), een kind van Willem Post en Jaantje Lidewij van der Voorden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van der Voorden (overleden in 1965), een kind van Willem van der Voorden en Kuiniertje Kortman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Maria Klompe (overleden in 1966), een kind van Simon Jacobus Klompe en Cornelia Barendregt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Maria Klompe (overleden in 1966), een kind van Simon Jacobus Klompe en Cornelia Barendregt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lijntje Hendrika Klompe (overleden in 1967), een kind van Simon Jacobus Klompe en Cornelia Barendregt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.