voorouders van der Ploeg-Mosterman » Afstammelingen van Joris Florisz

Generatie 7 (vervolg)

54.

Frans Gerritz Ploegdijk, zoon van Gerardus Fransz van der Ploeg en Margaretha Rijswijk, is gedoopt op 9 april 1710 in 's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 19 juni 1735 in Hillegom, Zuid-Holland, Nederland met Cornelia Cornelis de Baar. Frans Gerritz is overleden en is begraven op 14 juni 1740 in Hillegom, Zuid-Holland, Nederland.

55.

Claas van der Ploegh, zoon van Cornelis Fransz van der Ploegh. Claas is overleden.

56.

Marrigje van der Ploegh, dochter van Cornelis Fransz van der Ploegh. Marrigje is overleden.

57.

Appolonij van der Ploegh, dochter van Cornelis Fransz van der Ploegh. Appolonij is overleden.

58.

Leentje van der Ploegh, dochter van Cornelis Fransz van der Ploegh. Leentje is overleden.

59.

Jacob van der Ploegh, zoon van Cornelis Fransz van der Ploegh. Hij is getrouwd op in Leimuiden, Zuid-Holland, Nederland met Aaltje Dirkse van der Quak.

Zij kregen 3 kinderen:

Jacob is overleden.

60.

Gerrit Ploegh, zoon van Cornelis Fransz van der Ploegh. Gerrit is overleden.

61.

Willemtje Cornelis Ploegdijk, dochter van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Zij is getrouwd op 23 januari 1729 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis Willemse Meerburg. Willemtje Cornelis is overleden.

62.

Cornelis Cornelisse van der Ploegh, zoon van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Hij is getrouwd op 3 juni 1731 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland met Adriana Cornelis Langevelt.

Zij kregen 6 kinderen:

Cornelis Cornelisse is overleden.

63.

Arie Cornelisz Ploegh, zoon van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Hij is getrouwd op 6 november 1728 in Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland met Hij is getrouwd op 6 november 1728 in Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland met Maria van Wieringen. Arie Cornelisz is overleden.

64.

Magteld Cornelisze van der Ploeg, dochter van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Zij is getrouwd op 11 mei 1738 in Warmond, Zuid-Holland, Nederland met Zij is getrouwd op 11 mei 1738 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland met Arie Jacobsz van Noortwijck. Magteld Cornelisze is overleden en is begraven op 2 mei 1782 in Warmond, Zuid-Holland, Nederland.

65.

Leendert Cornelisz van der Ploeg, zoon van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Hij is getrouwd op 26 april 1740 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland met Antje Pieterse Elsgeest. Leendert Cornelisz is overleden.

66.

Cornelis Claeszn Ploegh, zoon van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Cornelis Claeszn is overleden.

67.

Philip Cornelisz van der Ploeg, zoon van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Hij is schoenmaker van beroep. Hij is getrouwd (1) met Marijtje van der Berg.

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) op 9 mei 1734 in Heemstede, Noord-Holland, Nederland met Helena Steenbergen.

Zij kregen 5 kinderen:

Hij is getrouwd (3) op 19 maart 1758 in Heemstede, Noord-Holland, Nederland met Hendrikje Jilles de Harder. Philip Cornelisz is overleden en is begraven op 28 september 1762 in Heemstede, Noord-Holland, Nederland.

68.

Neeltje Cornelis Ploegdijk, dochter van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen. Zij is getrouwd op 10 juli 1740 in Haarlem, Noord-Holland, Nederland met Jan van Rijse. Neeltje Cornelis is overleden.

69.

Aegtje Cornelis Ploegdijk, dochter van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen, is geboren 1700 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland en is gedoopt . Zij is getrouwd op 31 januari 1730 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland met Bastiaen Ewoudse Gastelen.

Zij kregen 3 kinderen:

Aegtje Cornelis is overleden op 5 februari 1780 in Voorhout, Zuid-Holland, Nederland.

70.

Franciscus Cornelis van der Ploeg, zoon van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen, is gedoopt op 4 augustus 1715 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd (1) op 8 mei 1746 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland met Grietje Thomas. Hij is getrouwd (2) op 6 oktober 1748 in Warmond, Zuid-Holland, Nederland met Catharina Sophia Bresser.

Zij kregen 6 kinderen:

Hij is getrouwd (3) op 11 januari 1767 in Warmond, Zuid-Holland, Nederland met Jannetje Beugemans. Franciscus Cornelis is overleden op 13 januari 1784 in Warmond, Zuid-Holland, Nederland.

71.

Gerarda Cornelis van der Ploeg, dochter van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen, is gedoopt op 10 april 1717 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 27 mei 1742 in Heemstede, Noord-Holland, Nederland met Pieter Gijsen Lemmers. Gerarda Cornelis is overleden en is begraven op 8 maart 1782 in Heemstede, Noord-Holland, Nederland.

72.

Gerarda Ploeg, dochter van Cornelis Arieszn Ploegh en Trijntje Philipsdr van Heringen, is gedoopt op 10 april 1718 in Sassenheim, Zuid-Holland, Nederland. Gerarda is overleden.

73.

Joanna van der Ploeg, dochter van Huijbertus Ariensz Ploeg en Maria Hendriksdr Steenvoorden, is geboren op 7 maart 1711 in Voorschoten, Zuid-Holland, Nederland. Joanna is overleden en is begraven op 17 mei 1711 in Voorschoten, Zuid-Holland, Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC