Genealogie Van der Bijl - 42 stammen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.855:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Dekker (1828-1915) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Dekker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van der Bijl (1829-1829) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van der Bijl.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van der Bijl (1829-1893) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van der Bijl.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem van Leeuwen (1829-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem van Leeuwen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis van Eijk (1829-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis van Eijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Maas (1830-1909) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Maas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frans van den Bout (1832-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frans van den Bout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Frans van den Bout (1832-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Frans van den Bout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van Poelgeest (1832-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van Poelgeest.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Eggink (1832-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Eggink.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.