Genealogie Van der Bijl - 42 stammen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 160:

Feiko Mulder is geboren op 4 maart 1836 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit van der Bijl en Alberdina Smit zijn getrouwd op 22 augustus 1841 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Klaas van der Bijl en Jantje Gerrits Hoving zijn getrouwd op 27 april 1842 in Ten Boer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Ten Boer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Vrouwkje Slagter is geboren op 6 juni 1842 te Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Slagter en Ebeltje Jakobs Kuiper zijn getrouwd op 21 oktober 1843 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johan Downer (Koning) is geboren op 22 juni 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lammert Berends Huzeling en Sijbentje Slagter zijn getrouwd op 19 december 1846 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Christine Downer (Koning) is geboren op 20 januari 1848 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geert Jonas Roelfsema en Jantje Schipper zijn getrouwd op 22 april 1848 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

George Jean Downer en Gebbina Koning zijn getrouwd op 2 november 1848 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.