genealogieonline

Genealogie Van der Bijl - 41 stammen

Foto van Coen van der Bijl

De publicatie Genealogie Van der Bijl - 41 stammen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 31.097 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.777 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Vanaf 1985 zijn door Vereniging Van der Bijl en vanaf 2014 haar rechtsopvolger

Stichting Familienaam Van der Bijl, grote hoeveelheden genealogische gegevens verzameld over de familienaam Van der Bijl.

Het resultaat tot nu toe is een verzameling van voorlopig nog onafhankelijke niet aan elkaar gerelateerde stammen, totaal 41 stuks.

De grootste concentraties zijn in Zuid Holland, Noord Holland en Friesland, 2 aparte stammen waarvan één op Schouwen-Duiveland en één in de Langstraat rond Waalwijk.

In Zuid-Afrika zijn veel nakomelingen afkomstig uit Delfshaven, maar vanwege de geografische situatie als een aparte stam opgevoerd.

Om groter bereik te genereren voor geïnteresseerden over de familienaam Van der Bijl,

is er voor gekozen om met Genealogie Online meer genealogische informatie te verkrijgen, te verwerken en met elkaar te delen.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!