Genealogie Servaas Cornelisse van den Hoek

Foto van Cees Jan van den Hoek
De publicatie Genealogie Servaas Cornelisse van den Hoek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 26.439 personen. Vanwege privacy zijn 2.879 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 28 november 2023.


Deze publicatie is het resultaat van ruim 30 jaar Genealogisch onderzoek, veelal aangevuld met tips van [verre] familieleden.

Alhoewel het zwaartepunt van het onderzoek ligt op het kwartierstaatonderzoek van onze kinderen, heb ik geprobeerd om veel gezinnen uit die kwartierstaat in beeld te krijgen.

Daarnaast ziet U delen van het resultaat van het onderzoek voor derden, die dus waarschijnlijk geen familie zijn, maar leuk om te doen was.

Mocht er iemand verdere aanvullingen of correcties hebben, dan hou ik me uiteraard aanbevolen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!