Genealogie Van den Hazel plus Eradus

Foto van Ab van den Hazel

De publicatie Genealogie Van den Hazel plus Eradus is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 761 personen. Vanwege privacy zijn 35 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Ik ben ergens in 2011 ooit gestart met het opzetten van een stamboom, omdat een collega op het werk daar enthousiast over was. Hij gebruikte daar het tool Geni voor en dat ben ik vanaf dat moment ook gaan gebruiken. Ik ben zeker geen professionele onderzoeker, maar gewoon uit hobby hieraan begonnen. En het is een soort verslaving aan het worden. Als je steeds meer te weten komt is dat gewoon heel leuk en spannend. 

Ik bemerkte dat er via zgn. smart matches allerlei zaken aan de stamboom werden toegevoegd, waardoor je dus met meer ogen naar de stamboom kijkt en de betrouwbaarheid ook groter wordt tenslotte. Zo werk je op een alleraardigste manier met elkaar samen en zo kom je nog eens in contact met anderen die genealogie met plezier beoefenen. 

Kortom, voor iedereen een aanbeveling om er eens wat mee te gaan doen en dan zul je zelf ervaren dat het bijzonder leuk is. Het gevaar is wel dat je er teveel tijd aan gaat besteden, dus daar wel mee oppassen :-) 


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!