Genealogie Uffels - Bergkamp en Lassche - Winter

Foto van Berry Uffels
De publicatie Genealogie Uffels - Bergkamp en Lassche - Winter is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 29.904 personen. Vanwege privacy zijn 3.855 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 21 januari 2024.


Genealogie van mijn ouders Gerhardus Hendrikus Uffels ( 5 juni 1938 - 23 april 2002) en Jacobje Lassche ( 23 april 1943 - 12 februari 2019).

Familienamen zijn Uffels, Bergkamp, Lassche en Winter.

Ook de familie van mijn schoonouders Bertie de Jonge en Henny van de Belt staan in deze publicatie. de Jonge (Muggenbeet), Krikke (Giethoorn), van de Belt (Belt Schutsloot) en Stam (Belt Schutsloot).

Verder begonnen met het toevoegen van doop en trouw gegevens vanaf ca. 1600 van mijn geboorteplaats Blokzijl.

Vele familienamen komen voor in de kop van Overijssel (Steenwijkerland, Zwartewaterland), Westerveld (Drenthe) en Weststellingwerf (Friesland)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie MyHeritage Family Tree Builder gebruikersMyHeritage Family Tree Builder gebruikers
Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma Family Tree Builder van MyHeritage.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!