Genealogie Tijmes en Sappe

Foto van Erik Tijmes en Lea Sappé
De publicatie Genealogie Tijmes en Sappe is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 12.163 personen. Vanwege privacy zijn 718 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 25 juni 2014.


De zoektocht naar onze voorouders is nog niet klaar. We hebben in onze zoektocht tot nu toe veel hulp gehad van familieleden die nog in leven zijn, maar ook van collega genealogen die gegevens van onze voorouders al in hun eigen genealogie hadden staan. Wij willen alle mensen die een bijdrage hebben geleverd in onze zoektocht heel erg bedanken. In het bijzonder Tjeerd Okke Sappé die in zijn archief veel foto's heeft van onze voorouders. Zonder zijn kennis van de familie was de tak Sappé nooit zo ver gevorderd.
Ook mijn grote dank aan Willem Hovinga voor de mooie foto's die hij maakt van grafstenen.Last but nog least mijn dank aan mijn mentor in de genealogie dhr Ed Baks. Zonder zijn tips en ervaring was ik er misschien allang mee gestopt.

Wij hopen dat we andere genealogen net zo kunnen helpen als dat wij geholpen zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!