Genealogie inwoners Ter Aar plm. 1650-1960 » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 20.744:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert van Noort (geboren in 1751), een kind van Cornelis van Noort en Lijsje Stelboer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonardus Bredenboom (geboren in 1751), een kind van Gijsbert Pietersz Bredenboom en Pietertje Klaasse van der Os, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Barent van Harten (geboren in 1751), een kind van Hendrik Reijersz van Harten en Lijsje van Harmelen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk van Harten

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Jacob (geboren in 1752), een kind van Johan Gerard van den Steen en Jacoba Daams, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margareta Schouten (geboren in 1752), een kind van Jan Schouten en Pleuntje Koster, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Wieringen (geboren in 1753), een kind van Cors Krijnen van Wieringen en Jannetje Pieterse Heemskerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Kromhout (geboren in 1753), een kind van Gerrit Cornelis Kromhout en Elisabeth Jillis Marijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Mous (geboren in 1753), een kind van Hendrik Mous en Neeltje Willemse Hogendorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kornelis van Harten (geboren in 1753), een kind van Hendrik Reijersz van Harten en Lijsje van Harmelen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dirk van Harten

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Duuren (geboren in 1754), een kind van Jan Cornelisz van Duuren en Ariaantje Jansdr Bongenaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.