Genealogie inwoners Ter Aar plm. 1650-1960 » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20.744:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelma de Boer (geboren in 1727), een kind van Dirk Pieters de Boer en Geertje Thijssen van Vliet, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agatha Hoogeboom (geboren in 1731), een kind van Gerrit Pietersz Hoogenboom en Trijntje Dirkse van Eijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternel de Groot (geboren in 1732), een kind van Cornelis de Groot en Cornelia Cronenborg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannigje Verboom (geboren in 1733), een kind van Willem Jans Verboom en Teuntje Andries Rietveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternel Verboom (geboren in 1734), een kind van Willem Jans Verboom en Teuntje Andries Rietveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rolandus van Zijl (geboren in 1736), een kind van Jan Maertens van Zijl en Leentje Pieters Stapper, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aagje Snoeker (geboren in 1736), een kind van Klaas Snoeker en Ermpje Cornelis de Graaf, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternellitie Verboom (geboren in 1736), een kind van Willem Jans Verboom en Teuntje Andries Rietveld, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Margaritha Meijer (geboren in 1737), een kind van Jan Meijer en Anna van Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aeltje Neuteboom (geboren in 1737), een kind van Knelis Neuteboom en Creijntje Jansdr van der Maat, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.