Genealogie Swaab-Hoogland tot 14 verwantschappen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 69:

Ruben Hendrik Andriesse is overleden op 21 februari 1841 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Vogel Catharina Asser is overleden op 10 augustus 1842 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriaan Smetsers is geboren op 1 maart 1846 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Philip Jacob de Heer is overleden op 29 juli 1848 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Caroline de Heer is geboren op 20 juni 1855 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maurits van Leeuwen is overleden op 27 februari 1856 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antony(ie) Smetsers is overleden op 14 april 1857 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Emanuel de Groot is overleden op 7 oktober 1863 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Rachel Andriesse is overleden op 19 mei 1865 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Reine Andriesse is overleden op 7 oktober 1865 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.