Genealogie Swaab-Hoogland tot 14 verwantschappen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 69:

Joseph Benjamin de Groot is overleden op 26 juni 1821 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Isaac van Stratum is geboren op 16 juni 1823 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Emanuel Andriesse is overleden op 21 december 1823 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna de Koster is overleden op 7 maart 1824 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Theresia Silverberg is geboren op 21 februari 1825 te Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Joseph de Groot is geboren op 17 april 1830 te Bladel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bladel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Salomon Mozes Willing is overleden op 25 december 1832 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Sara Isaac Monis is geboren op 20 mei 1833 te Reusel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Reusel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Levi Goudsmidt is overleden op 21 augustus 1834 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Schimmel en Johanna Jacoba Goossens zijn getrouwd op 5 februari 1837 in Son en Breugel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Son en Breugel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.