Genealogie Swaab-Hoogland tot 14 verwantschappen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 271 - 278 van 278:

Grietje Molenaar is overleden op 7 december 1923 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Flora Cohen is overleden op 23 juni 1925 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Maria Molenaar is overleden op 30 september 1931 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Mozes Heijman Lezer is overleden op 4 juli 1935 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Salco Kuijt is overleden op 14 augustus 1935 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Willem Molenaar is overleden op 2 februari 1938 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Eke de Haan is overleden op 16 februari 1944 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacob de Vries is overleden op 1 september 1945 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.