Genealogie Snikkers en Van het Hof » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 4.898:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van der Elst (geboren in 1715), een kind van Marcus van der Elst en Anna Dusseldorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heinderina van der Elst (geboren in 1716), een kind van Marcus van der Elst en Anna Dusseldorp, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marija (geboren in 1716), een kind van Leendert de Wit en Petronella Verduijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartie (geboren in 1716), een kind van Jan Bosman en Cornelia Gobelius, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje de Jong (geboren in 1720), een kind van Jacob de Jong en Neeltje van Dijk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannigje (geboren in 1720), een kind van Jan Janse de Rot en Jenneke Jans Versloot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agatha Maria van der Goes (geboren in 1722), een kind van Cornelis van der Goes en Christina Vockestaart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Heiltie Schrank (geboren in 1722), een kind van Dirk Gerretse Schrank en Katje Jans de Koning, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Heiltje Schrank

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth van Distelhuijsen (geboren in 1723), een kind van Johannes van Distelhuijsen en Jenneke van Standonk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan van der Goes (geboren in 1724), een kind van Cornelis van der Goes en Christina Vockestaart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.