Genealogie Snikkers en Van het Hof » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 4.898:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Hoogh (geboren in 1698), een kind van Pieter Cornelisz de Hoogh en Aaltje Cornelis Vockestaart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert (geboren in 1699), een kind van Cornelis Pietersz Coster en Neeltje Jansdr Boogard, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtie (geboren in 1700), een kind van Aernout Aernoutse van der Blom en Grietie Franse Beson, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaantje (geboren in 1703), een kind van Jacobus Coene van der Poel en Neeltje Dirkx 't Hoen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elsje van Luijnen (geboren in 1704), een kind van Johannis van Luijnen en Hilligje Jans NN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietie (geboren in 1704), een kind van Aernout Aernoutse van der Blom en Grietie Franse Beson, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Pont (geboren in 1706), een kind van Cornelis Pont en Elisabeth Romijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Catharina Pont

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetie (geboren in 1707), een kind van Jacobus Fransse Beson en Anna Jans van der Velsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Wilhelm de Groot (geboren in 1709), een kind van Wilhelm de Groot en Cornelia van der Haar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternelletje van Dusseldorp (geboren in 1711), een kind van Hermanus van Dusseldorp en Dirkje Dirks van der Wal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.