Genealogie Schoots » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 48:

Gerardus Johannes Snoijink en Joanna Gertrudis Piper zijn getrouwd op 13 december 1834 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Snoijink is geboren op 2 november 1835 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Willem Snoijink is geboren op 11 april 1837 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Julia Robers is geboren op 23 mei 1837 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Willem Snoijink is overleden op 17 februari 1838 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willemina Snoijink is geboren op 3 maart 1839 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrica Snoijink is geboren op 6 december 1840 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Engelbert Snoijink is geboren op 16 maart 1844 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Engelbert Snoijink is overleden op 17 januari 1845 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Johannes Snoijink is overleden op 16 juni 1845 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.