Genealogie Schoots » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Maria Frederika Hollander is geboren op 16 november 1879 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Grada Berendina van Arragon is geboren op 23 januari 1881 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Theodorus Kok is overleden op 21 februari 1886 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Radstake en Grada Berendina van Arragon zijn getrouwd op 1 mei 1903 in Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Cornelis Petrus Johannes Aarden is geboren op 12 december 1909 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Maria Adriana Croonen is overleden op 23 december 1916 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Martinus Julianus Gremmen en Catherina Margaretha Maria Remkes zijn getrouwd op 7 mei 1920 in Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

N.N. Gremmen is overleden op 28 mei 1921 te Gendringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Gendringen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Radstake is overleden op 19 december 1944 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Grada Berendina van Arragon is overleden op 6 april 1947 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.