genealogieonline

Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen

Foto van Gerrit Scholl

De publicatie Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.109 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 174 personen niet gepubliceerd. De auteur gebruikt voor het beheer van de gegevensverzameling GensDataPro. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit is de stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen. Centraal staat de kwartierstaat van Jan Johan Scholl en Gerta Wilhelmine Jansen.

De bakermat van deze families ligt in resp. Schermbeck (Dld), Groenlo, Zelhem (Halle, Roosegaardshutte) en Winterswijk (Ratum, Rosenhuis). Andere belangrijke plaatsen zijn Silvolde, Mülheim an der Ruhr (Dld), Amsterdam, Didam, Hengelo (Gld), Aalten en nog meer plaatsen vooral in de Achterhoek.

Ik heb vanaf ongeveer 2013 aan deze stamboom gewerkt nadat mijn broer Johan daarmee al eerder een begin had gemaakt.

De vruchtbare samenwerking met Klaasjan Visscher moet hier ook zeker genoemd worden, met name wat betreft het deel in Schermbeck.​


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!