Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen

Foto van Gerrit Scholl

De publicatie Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.282 personen. Vanwege privacy zijn 118 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit is de stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen. Centraal staat de kwartierstaat van Jan Johan Scholl en Gerta Wilhelmine Jansen.

De bakermat van deze families ligt in resp. Schermbeck (Dld), Groenlo, Zelhem (Halle, Roosegaardshutte) en Winterswijk (Ratum, Rosenhuis). Andere belangrijke plaatsen zijn Silvolde, Mülheim an der Ruhr (Dld), Amsterdam, Didam, Hengelo (Gld), Aalten en nog meer plaatsen vooral in de Achterhoek.

Ik heb vanaf ongeveer 2013 aan deze stamboom gewerkt nadat mijn broer Johan daarmee al eerder een begin had gemaakt.

De vruchtbare samenwerking met Klaasjan Visscher moet hier ook zeker genoemd worden, met name wat betreft het deel in Schermbeck.​ De kerkboektranscripties van Willem Entrop uit Kollum die we aantroffen in Schermbeck zijn daarbij van onschatbare waarde.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie GensDataPro GebruikersGensDataPro Gebruikers

Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma GensDataPro.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!