Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen

Foto van Gerrit Scholl
De publicatie Stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.443 personen. Vanwege privacy zijn 160 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 29 mei 2023.


Dit is de stamboom Scholl-ten Broeke en Jansen-Roozen. Centraal staat de kwartierstaat van Jan Johan Scholl en Gerta Wilhelmine Jansen.

De bakermat van deze families ligt in resp. Schermbeck (Dld), Groenlo, Zelhem (Halle, Roosegaardshutte) en Winterswijk (Ratum, Rosenhuis). Andere belangrijke plaatsen zijn Silvolde, Mülheim an der Ruhr (Dld), Amsterdam, Didam, Hengelo (Gld), Aalten en nog meer plaatsen vooral in de Achterhoek.

Ik heb vanaf ongeveer 2013 aan deze stamboom gewerkt nadat mijn broer Johan daarmee al eerder een begin had gemaakt.

De vruchtbare samenwerking met Klaasjan Visscher moet hier ook zeker genoemd worden, met name wat betreft het deel in Schermbeck.​ De kerkboektranscripties van Willem Entrop uit Kollum die we aantroffen in Schermbeck zijn daarbij van onschatbare waarde.

Ook dank aan Matthijs Theunissen voor de samenwerking m.b.t. Parenteel Verheijen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie GensDataPro gebruikersGensDataPro gebruikers

Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma GensDataPro.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!