Genealogie Schimmel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 39:

Jansje van 't Wout is overleden op 15 maart 1874 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van 't Wout is geboren op 11 mei 1875 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van 't Wout is overleden op 15 januari 1876 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van 't Wout is geboren op 29 december 1876 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Johannes van der Voort is geboren op 24 juni 1877 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nn van der Voort is overleden op 9 februari 1879 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaasje Benschop is geboren op 7 april 1879 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Voort is geboren op 12 juli 1880 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Nn van der Voort is overleden op 21 december 1882 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Voort is overleden op 29 mei 1888 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.