Genealogie Schimmel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 39:

Hendrik van der Voort is geboren op 19 februari 1869 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria van Daalen is geboren op 21 juli 1869 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Dirk van 't Wout is geboren op 3 mei 1870 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Martinus van der Voort is geboren op 17 oktober 1870 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrika van 't Wout is geboren op 7 juni 1871 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Keetje van 't Wout is geboren op 7 augustus 1872 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelia van 't Wout is overleden op 7 augustus 1872 te Zoetermeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoetermeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardus van der Voort is geboren op 30 oktober 1873 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jansje van 't Wout is geboren op 1 december 1873 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Keetje van 't Wout is overleden op 8 maart 1874 te Zegwaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zegwaart » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.