Voornaeme Geslachte en Eenvoudige Luyde » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 733:

Catharina Margaretha van SAANEN is geboren op 24 maart 1824 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit DIJKSTRA en Hemmechien van der SCHUUR zijn getrouwd op 7 mei 1824 in Finsterwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Finsterwolde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Alida EVERTS is overleden op 24 juni 1824 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Zeno Bachiene MUNTENDAM is geboren op 13 september 1824 te Noorddijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Noorddijk » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Juliana Lucia Elisabeth Maria BAART de la FAILLE is geboren op 20 oktober 1824 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerhard Cornelius Paul POELMAN is geboren op 17 maart 1825 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Francijna van HEUMEN is geboren op 22 september 1825 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter BOONSTRA is geboren op 13 oktober 1825 te Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik HELMHOLT is geboren op 7 maart 1826 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan BOELHOUWER is geboren op 24 juli 1826 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.