Voornaeme Geslachte en Eenvoudige Luyde » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 733:

Dirk BOELHOUWER is geboren op 4 april 1819 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Lutske HELMHOLT is geboren op 24 mei 1819 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm KAMERLINGH ONNES is geboren op 24 juni 1819 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob Hendrik STUIT is geboren op 25 september 1819 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bouke BARKEMA is geboren op 26 december 1819 te Leens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leens » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Meintje ROSEMA is geboren op 4 mei 1820 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Jacob ALERS en Aaffien Wolter BIRZA zijn getrouwd op 3 juni 1820 in Loppersum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Loppersum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geert EBLING en Mariana Adriana van WETERING zijn getrouwd op 5 oktober 1820 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aletta Heijkes is overleden op 9 oktober 1820 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arent HELMHOLT is geboren op 27 december 1820 te Zuidhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidhorn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.