Genealogie Romeijnders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 9.558:

Arnoldus Cocken is geboren op 26 december 1650 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem van Alem is geboren op 16 februari 1651 te Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna de Cock van Delwijnen is geboren op 23 februari 1651 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Toenis van Herp is geboren op 29 juli 1651 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter is geboren op 22 februari 1652 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacobus van Kessel is geboren op 24 september 1652 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Metjen van Herp is geboren op 7 november 1652 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirck van Alem en Mericke van Gameren zijn getrouwd op 9 mei 1653 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter van Eijl en Guillielma de Cock van Delwijnen zijn getrouwd op 17 juli 1653 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Engel Jongbloed en Mariken van Geffen zijn getrouwd op 7 augustus 1653 in Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.