Genealogie Romeijnders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 9.558:

Joannes van Henxtum is geboren op 13 oktober 1647 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Sijmen van Alem en Agnes zijn getrouwd op 27 januari 1649 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerit van Nes en Truijtgen Bogarts zijn getrouwd op 22 april 1649 in Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan van Herpen is geboren op 29 november 1649 te Rossum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rossum » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joanna van Herpen is geboren op 29 november 1649 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Henderick van Kessel is geboren op 23 december 1649 te Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Peter van Maren is geboren op 8 maart 1650 te Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Rob de Leeuw is geboren op 23 juni 1650 te Heerewaarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Heerewaarden » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik en Richel zijn getrouwd op 14 juli 1650 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Goossen van Herp en Iken zijn getrouwd op 12 oktober 1650 in Driel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Driel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.