Genealogie Romeijnders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 81 - 90 van 67.688:

Sebertus van Lent is overleden op 21 september 1636 te Macharen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Macharen » Begraven (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Johannes Toebast is geboren op 21 januari 1637 te Grave. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Grave » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Gertrudis Auwens is geboren op 10 mei 1637 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Maria van Lent is geboren op 9 september 1637 te Macharen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Macharen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Adrianus is geboren op 15 oktober 1637 te Maren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maren » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Sebert van Lent is geboren op 11 november 1637 te Macharen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Macharen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Anna van Lent is geboren op 18 januari 1640 te Macharen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Macharen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Maria van den Bogaart is geboren op 6 maart 1640 te Berlicum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Berlicum » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Anthonia Auwens is geboren op 3 mei 1640 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Joannes Auwens is geboren op 27 januari 1641 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.