Genealogie Romeijnders » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 67.688:

Barbara Seberts van Lent is geboren op 17 februari 1625 te Macharen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Macharen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Anna Peters Berendsen is overleden op 6 november 1627 te Macharen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Macharen » Begraven (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Michael Strick is geboren op 29 januari 1628 te Oss. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oss » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Sophia Auwens is overleden op 1 april 1628 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Begraven (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Sebastiaan de Goeij is geboren op 4 april 1628 te Oss. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oss » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Johannes Dirckx Sengers is geboren op 17 april 1628 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Sijke Auwens is geboren op 6 augustus 1628 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Johannes Voet is geboren op 27 januari 1629 te Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Maria Roeffs is geboren op 24 april 1629 te Uden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Uden » Dopen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Michaelis Auwens en Theodora Aldenzee zijn getrouwd op 1 september 1629 in Megen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Megen » Trouwen (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.