Genealogie Rijerkerk - Bronner » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 321 - 326 van 326:

Joukje BEKKEMA is overleden op 17 maart 1944 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Grietje De BOER is overleden op 21 februari 1948 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Ter HORST is overleden op 21 maart 1956 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Huibert KRAMER is overleden op 1 november 1957 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Reino STREEKSTRA is overleden op 28 augustus 1958 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Fennigje BRUINS is overleden op 31 juli 1959 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.