Genealogy Richard Remmé, The Hague, Netherlands » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 183:

Willem Hendrik van Borssele van der Hooghe is overleden op 28 augustus 1746 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Lijntje van der Zalm is geboren op 23 december 1746 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Alexander Gijsbert Cornelius de Virieu is geboren op 26 oktober 1756 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Evert Coenders van Helpen en Anna Magdalena van Dam zijn getrouwd op 10 december 1756 in Well. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Well » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Rudolf van der Merwede is geboren op 28 oktober 1759 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Regina Margaretha Fock is geboren op 24 januari 1760 te Loevestein. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Loevestein » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Josina van Mourik is geboren op 22 maart 1761 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Cornelis de Virieu is geboren op 15 april 1762 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Charlotte Catharina Cox is geboren op 8 oktober 1763 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Cornelisz de Boef en Rebecca Ariens van Balen zijn getrouwd op 20 mei 1764 in Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.