Genealogy Richard Remmé, The Hague, Netherlands » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 183:

Albertina Clasina van Brakell is overleden op 30 december 1733 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Krijn van Baalen is geboren op 2 mei 1734 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arien Jansen van Balen en Ariaantje Arissen Versteegh zijn getrouwd op 9 september 1736 in Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacob van Baalen is geboren op 11 november 1736 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Caspar Moritz, Frhr. von Haxthausen en Christina Theresia von der Asseburg zijn getrouwd op 31 mei 1738 in Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Cornelis Cornelisz de Boef is geboren op 21 december 1738 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Teunisz. van Balen is geboren op 20 augustus 1741 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Rebecca Ariens van Balen is geboren op 10 november 1743 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gosewina Spiering is geboren op 27 mei 1745 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Hendrik van Borssele van der Hooghe is overleden op 28 augustus 1746 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.