Genealogie Reuzel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 45:

Johannes Reinoldus Geertrudis Weerkamp is overleden op 28 maart 1908 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Antonius Weerkamp en Maria van Rijssen zijn getrouwd op 12 juni 1908 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Alberta Johanna Weerkamp is geboren op 18 december 1910 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Weerkamp is overleden op 8 januari 1914 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albertus van Rijssen is overleden op 13 april 1916 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonius Gradus Eijkelenkamp en Maria Johanna Fredrika Lohuis zijn getrouwd op 18 januari 1917 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonia Snuverink is overleden op 19 juni 1917 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Johannes Eijkelenkamp is overleden op 10 februari 1922 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonia Warnars is overleden op 28 maart 1922 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Meijer is overleden op 29 mei 1927 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.