Genealogie Reuzel

Foto van Gerard Reuzel
De publicatie Genealogie Reuzel is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 18.659 personen. Vanwege privacy zijn 1.662 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 15 september 2013.


Genealogie met inmiddels ruim 20.000 personen van voornamelijk Rooms Katholieke families voor het merendeel uit Overijssel en Gelderland. Maar ook enkele honderden uit Brabant, Limburg en het westen van het land. Veel voorkomende namen: Reuzel, Gerritsen, Jansen, Degger, Krayenvanger, Pelgrum, Lankhorst, Donderwinkel, Olierook, Warnars, Wezenberg, Bottenberg, Huis in 't Veld, Ganzevles, Lueks en Brand om er een paar te noemen. Ondanks zorgvuldig onderzoek via persoonlijk bezoek aan de archieven zullen er ongetwijfeld fouten in zitten. Zie daarom graag opmerkingen en reacties tegemoet. Wij ( mijn vrouw en ik ) zijn redelijk goed thuis in genealogisch onderzoek in Salland en de Achterhoek. schroom niet contact op te nemen. De gegevens worden zeer regelmatig aangevuld.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!