Stamboom Van Beusekom, Genealogie Mels

De publicatie Stamboom Van Beusekom, Genealogie Mels is opgesteld door M.F. van beusekom (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 147 personen. Vanwege privacy zijn 63 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 11 december 2010.


Familiedagen hebben ons nieuwsgierig gemaakt naar voorouders. Via internet eerst Myheritage geprobeerd, maar dat bevalt mij niet. Wel een mede-familielid ermee gevonden en gegevens uitgewisseld: Bernadette bedankt voor je verzamelde info. Vervolgens via Aldfaer en Genealogie online de stamboom Familie van Beusekom opgezet. Speciaal dank aan Herman van Beusekom: aanvullende gegevens zijn via zijn site in Genealogieonline verkregen. Ongetwijfeld is er meer verkregen via ook anderen. Vanaf hier: allen bedankt daarvoor! Waar mogelijk zal ik de Bronvermelding alsnog bijvoegen. Mels.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!