Genealogie Meert - Dressler » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 121 - 130 van 141:

Joanna Bombeke is geboren op 25 augustus 1815 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Livine Meert is overleden op 29 augustus 1815 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Isabella Philippina Moens is geboren op 6 oktober 1815 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joanna Catharina De Meel is overleden op 3 december 1815 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jeanne Petronille Meert is geboren op 8 februari 1816 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Joseph Meert is geboren op 20 februari 1816 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leonardus Meert en Maria Josepha Gillis zijn getrouwd op 19 maart 1816 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Joanna Meert is overleden op 20 juli 1816 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marie Virginie Meert is geboren op 26 augustus 1816 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacques Meert is overleden op 12 oktober 1816 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.