Genealogie Meert - Dressler » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 111 - 120 van 141:

Isabelle Meert is overleden op 6 juni 1813 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Isabelle Meert is geboren op 23 april 1814 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Marie Aldegonde Meert is geboren op 26 april 1814 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacques Meert is geboren op 10 mei 1814 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ludovicus Adrianus Meert en Maria Theresia Van Steerthem zijn getrouwd op 27 mei 1814 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Theresia De Brauwer is overleden op 11 augustus 1814 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gregorius Meert is overleden op 13 november 1814 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Joannes Baptista Meert en Anna Antonia Van Den Heeden zijn getrouwd op 14 februari 1815 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Franciscus Buyle en Anna Maria Franck zijn getrouwd op 1 april 1815 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Josephe Meert is geboren op 23 april 1815 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.