Genealogie Maat (Vlaardingen/Rotterdam) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 607:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Vermeulen (geboren in 1774), een kind van Wilhelmus Vermeulen en Bastiaantje van der Rotte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Michael Vermeulen (geboren in 1776), een kind van Wilhelmus Vermeulen en Bastiaantje van der Rotte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Vermeulen (geboren in 1780), een kind van Wilhelmus Vermeulen en Bastiaantje van der Rotte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaspar Vermeulen (geboren in 1782), een kind van Wilhelmus Vermeulen en Bastiaantje van der Rotte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria (geboren in 1784), een kind van Jan Jansz Boer en Cornelia Oosterkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes (geboren in 1786), een kind van Jan Jansz Boer en Cornelia Oosterkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Melis (geboren in 1788), een kind van Jan Jansz Boer en Cornelia Oosterkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus (geboren in 1790), een kind van Jan Jansz Boer en Cornelia Oosterkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus (geboren in 1791), een kind van Jan Jansz Boer en Cornelia Oosterkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sebastianus (geboren in 1792), een kind van Jan Jansz Boer en Cornelia Oosterkerk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.